Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)2077g2305kcal450.7g0g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.3g0.6g1.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 123g874kcal0.5g0g98.7g0g
Sipulikuutiot rainbow519g52kcal7.8g7.8g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g39g38kcal2.3g6.6g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g338g95kcal2g20.1g0.7g8.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1038g415kcal11.4g74.8g5.2g14.5g
Punaviini 779g549kcal2.4g1.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl26g65kcal3.1g0.4g5.7g0g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9157kcal971.6g297.2g330.4g50.8g
Valittu annoskoko5000g4579kcal485.8g148.6g165.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2289kcal242.9g74.3g82.6g12.7g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351