Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2916g700kcal35g99.1g5.8g61.2g
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Paprika, punainen437g112kcal3.9g20.1g1.7g8.7g
Kurkku 583g64kcal3.3g8.2g0.6g4.1g
Valkosipuli 58g63kcal4.6g9.5g0.3g1.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)437g88kcal0g28.4g0g0g
Oliiviöljy 262g2320kcal0g0g262.4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6851kcal101.2g358.6g542.8g160.4g
Valittu annoskoko5000g3426kcal50.6g179.3g271.4g80.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1713kcal25.3g89.7g135.7g40.1g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730