Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1329g5980kcal86.4g797.3g279.1g41.2g
Voi, 1 tl, 5 g277g2021kcal2.8g2.8g221.5g0g
Mascarpone (250g)1384g7226kcal62.3g62.3g747.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl1107g3765kcal22.1g33.2g387.6g0g
Baileys, Irish Cream, Original554g1938kcal17.7g110.7g86.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g100g325kcal7.5g53.8g7g2.6g
Liivate 249g869kcal213.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g44248kcal824.4g2120.2g3459.6g87.6g
Valittu annoskoko5000g22124kcal412.2g1060.1g1729.8g43.8g
Annoskoko puolitettuna2500g11062kcal206.1g530.1g864.9g21.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242