Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1215g3036kcal133.6g194.3g194.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g972g1380kcal121.5g2.9g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)405g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Etikkapunajuuri 405g144kcal4g27.1g0.8g7.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g972g3207kcal19.4g24.3g340.1g0g
Ranskankerma, Milbona810g2356kcal18.6g24.3g242.9g0g
Tilli, tuore 61g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Sinappi 130g170kcal5.7g18.3g7.8g2.2g
Sokeri 32g132kcal0g32.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21105kcal620.6g687g1774.6g35.4g
Valittu annoskoko5000g10552kcal310.3g343.5g887.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5276kcal155.2g171.8g443.7g8.9g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388