Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2996g4165kcal569.3g0g209.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 824g1143kcal103g2.5g80.7g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Jauhelihamauste, annos 15g56g1.7kcal0g0.6g0.6g0g
Kesäkurpitsa674g115kcal2.7g16.9g4g4.7g
Sipuli (kuorittu)412g111kcal5.4g19.8g0.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11154kcal1364g91g592.6g31.4g
Valittu annoskoko5000g5577kcal682g45.5g296.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2788kcal341g22.8g148.2g7.9g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684