BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu864g570kcal17.3g121g0g21.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1111g386kcal50.9g21.4g3.3g27.6g
Vesi, vesijohtovesi 2469g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 41g8.9kcal0.1g0.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g514g1440kcal97.7g0g113.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4811kcal332g286.2g233g98.4g
Valittu annoskoko5000g2406kcal166g143.1g116.5g49.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1203kcal83g71.6g58.3g24.6g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583