Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1166g246kcal14g39.7g2.3g24.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha875g1452kcal166.2g0g87.5g0g
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g364g102kcal2.2g21.7g0.7g9.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g131kcal0g0g14.6g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g729g36kcal1.2g1.4g2.9g0.3g
Siirappi, tumma146g467kcal0.1g107.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1458g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5049kcal377.6g372g217.2g76.4g
Valittu annoskoko5000g2525kcal188.8g186g108.6g38.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1262kcal94.4g93g54.3g19.1g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067