Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2732g2049kcal51.9g437.2g5.5g27.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g546g153kcal3.3g32.5g1.1g13.7g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1230g2798kcal147.5g32g233.6g0g
Sipuli (kuorittu)273g74kcal3.6g13.1g0.5g4.6g
Lanttu 164g47kcal1.6g7.5g0.5g3g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g55g134kcal1.6g24g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10511kcal419g1092.6g489g97.2g
Valittu annoskoko5000g5256kcal209.5g546.3g244.5g48.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2628kcal104.8g273.2g122.3g24.3g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219