Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja4472g7424kcal746.9g0.4g491.9g0g
Valkosipuli 54g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g474g2076kcal26.1g19.9g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19117kcal1554.4g58g1404.4g2.2g
Valittu annoskoko5000g9559kcal777.2g29g702.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4779kcal388.6g14.5g351.1g0.6g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397