Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1304g2165kcal247.8g0g130.4g0g
Kaali, valkokaali2608g550kcal31.3g88.7g5.2g54.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g489g137kcal2.9g29.1g1g12.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g326g88kcal4.2g15.7g0.7g5.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Ohrasuurimo 130g420kcal10.8g82.4g2.6g9.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 130g1153kcal0g0g130.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9053kcal595.8g435.6g540.8g165.2g
Valittu annoskoko5000g4526kcal297.9g217.8g270.4g82.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2263kcal149g108.9g135.2g41.3g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423