Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi926g6667kcal9.3g9.3g740.7g0g
Sokeri 1204g4886kcal0g1202.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1019g1453kcal127.3g3.1g104.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1852g10759kcal405.6g175.9g937g192.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g47529kcal1084.4g2781.6g3564.2g385.2g
Valittu annoskoko5000g23765kcal542.2g1390.8g1782.1g192.6g
Annoskoko puolitettuna2500g11882kcal271.1g695.4g891.1g96.3g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606