Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3333g10684kcal892.3g0g798g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g238g764kcal72.9g131g2.4g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g714g1214kcal14.3g11.4g122.9g4.3g
Kananmuna kuoreton 476g679kcal59.5g1.4g48.8g0g
Korppujauho 238g872kcal25g178.3g2.5g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28427kcal2128g644.2g1949.2g33.8g
Valittu annoskoko5000g14214kcal1064g322.1g974.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna2500g7107kcal532g161.1g487.3g8.5g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658