Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2154g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1231g2725kcal215.4g0g209.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g769g315kcal10.8g62.3g2.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli615g1108kcal52.3g13.5g92.3g0g
Ketsuppi, Felix166g150kcal1.7g34.9g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi34g95kcal3g2.4g7.8g0g
Persilja31g3.7kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8793kcal567.2g226.8g625g5g
Valittu annoskoko5000g4397kcal283.6g113.4g312.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2198kcal141.8g56.7g156.3g1.3g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674