Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3595g3954kcal826.8g0g75.5g0g
Voi 654g4741kcal7.8g2.6g531.4g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g294g1153kcal97.1g0g83.5g0g
Korppujauho 327g1197kcal34.3g244.8g3.4g17.3g
Persilja 131g36kcal1.8g1.4g0.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22162kcal1935.6g497.6g1388.2g55.6g
Valittu annoskoko5000g11081kcal967.8g248.8g694.1g27.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5540kcal483.9g124.4g347.1g13.9g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480