Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 727g554kcal13.7g112.7g1.5g7.3g
Porkkana 1273g416kcal7.9g70.8g2.5g32.5g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g727g145kcal8.7g23.3g2.5g8g
Vesi, vesijohtovesi 1818g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g455g1273kcal86.4g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4775kcal233.4g413.6g213g95.6g
Valittu annoskoko5000g2388kcal116.7g206.8g106.5g47.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1194kcal58.4g103.4g53.3g23.9g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529