Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1217g293kcal22g26.8g3.6g28g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g406g1014kcal56.8g13.8g81.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3041g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g58kcal2.2g2.2g4.5g0.4g
Valkosipuli 81g88kcal6.4g13.2g0.5g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen203g67kcal6.7g9.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3247kcal194.4g174.4g180.2g62.4g
Valittu annoskoko5000g1624kcal97.2g87.2g90.1g31.2g
Annoskoko puolitettuna2500g812kcal48.6g43.6g45.1g15.6g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607