Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g321g459kcal40.1g1g33.1g0g
Sokeri 248g1007kcal0g247.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g651kcal19.3g132.8g2.3g6.6g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1459g817kcal131.3g73g2.9g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)671g732kcal19.5g110.1g23.5g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä569g342kcal2.8g85.4g0g6.3g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli88g44kcal0g9.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini58g204kcal50g0g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä555g333kcal2.8g83.2g0g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g292g117kcal0g29.2g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker248g968kcal0.1g240.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11375kcal532.8g2032.4g123.8g38g
Valittu annoskoko5000g5688kcal266.4g1016.2g61.9g19g
Annoskoko puolitettuna2500g2844kcal133.2g508.1g31g9.5g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813