Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1437g862kcal143.7g61.8g4.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1724g5692kcal34.5g51.7g603.4g0g
Kananmuna kuoreton 1264g1804kcal158g3.8g129.6g0g
Mantelilastu (A la meira)575g3448kcal137.9g37.9g310.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23611kcal948.2g310.4g2095.2g0g
Valittu annoskoko5000g11806kcal474.1g155.2g1047.6g0g
Annoskoko puolitettuna2500g5903kcal237.1g77.6g523.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231