Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1272g2111kcal241.6g0g127.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g636g178kcal3.8g37.8g1.3g15.9g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1335g734kcal20g86.8g33.4g0g
Vesi318g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g636g129kcal3.8g24.2g1.9g8.9g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g636g1081kcal15.9g38.1g95.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8551kcal574.4g389g518.8g55g
Valittu annoskoko5000g4276kcal287.2g194.5g259.4g27.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2138kcal143.6g97.3g129.7g13.8g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348