Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 769g4738kcal185.1g50.8g415.4g55.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl440g1495kcal61.5g246.2g29.5g48.4g
Vehnäjauho puolikarkea 879g3016kcal89.6g615.4g10.5g30.8g
Rypsiöljy 330g2915kcal0g0g329.7g0g
Vehnälese 110g251kcal14.6g16.9g4.9g41.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 1099g491kcal3.2g109.9g1.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g440g1565kcal1.3g391.2g3.5g20.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 165g610kcal30.5g18.1g35.8g50.1g
Hunaja 330g1089kcal1.6g266.4g0g0g
Siirappi, tumma440g1407kcal0.4g325.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35151kcal775.6g4080.4g1660.8g492.2g
Valittu annoskoko5000g17576kcal387.8g2040.2g830.4g246.1g
Annoskoko puolitettuna2500g8788kcal193.9g1020.1g415.2g123.1g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500