Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g45g244kcal0.1g0.1g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)543g147kcal7.1g26.1g1.1g9.2g
Bataatti, kuorittu 1945g1574kcal30.5g327.3g1g58.3g
Lanttu 1854g535kcal18.5g85.3g5.6g33.4g
Purjosipuli 407g93kcal7.4g9.8g0.8g8.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g170g475kcal32.2g0.1g37.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.9g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6211kcal197.4g909.2g146.2g220.2g
Valittu annoskoko5000g3106kcal98.7g454.6g73.1g110.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1553kcal49.4g227.3g36.6g55.1g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951