Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g545g3168kcal119.4g108.5g275.9g0g
Leseseos (3 viljan)159g406kcal26.4g54.1g9.7g47.7g
Voi 227g1648kcal2.7g0.9g184.7g0g
Valkuainen (100g)182g76kcal17.8g2.7g0.2g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1817g3550kcal339.7g0g245.3g0g
Sipuli (kuorittu)227g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g341g69kcal2g12.9g1g4.8g
Kananmuna kuoreton 500g713kcal62.5g1.5g51.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g682g1908kcal17g23.9g190.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper318g922kcal82.7g0g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25042kcal1346.4g430.8g2052.2g112.8g
Valittu annoskoko5000g12521kcal673.2g215.4g1026.1g56.4g
Annoskoko puolitettuna2500g6261kcal336.6g107.7g513.1g28.2g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179