Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1132g860kcal181.1g15.8g7.9g4.5g
Tomaattimurska 1132g333kcal6.3g60g2.3g21.5g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2264g2402kcal90.3g438.7g20.1g39.4g
Sipuli (kuorittu)311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow42g110kcal4.2g4.2g8.5g0.7g
Mustapippuri 17g48kcal1.9g6.5g0.6g4.5g
Rypsiöljy 79g701kcal0g0g79.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9259kcal575.6g1125.4g238.4g151.8g
Valittu annoskoko5000g4629kcal287.8g562.7g119.2g75.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2315kcal143.9g281.4g59.6g38g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240