Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g1616g3879kcal142.2g759.7g29.1g194g
Ketsuppi 431g393kcal5.4g82.8g1.7g5.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1185g2134kcal272.6g0g94.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g539g2101kcal129.3g5.4g172.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro108g33kcal2.3g4.5g0.5g3.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g43g73kcal3.4g13.8g0.3g0g
Katkarapu 1078g737kcal155.6g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18702kcal1421.6g1732.4g621.4g405.2g
Valittu annoskoko5000g9351kcal710.8g866.2g310.7g202.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4676kcal355.4g433.1g155.4g101.3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424