Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 65g473kcal0.8g0.3g53g0g
Sipuli (kuorittu)1173g317kcal15.2g56.3g2.3g19.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2606g521kcal33.9g78.2g5.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g65g68kcal5.1g10.6g0.4g1.3g
Soijarouhe, tumma, 30g244g789kcal122.1g73.3g1.2g13.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 326g1075kcal6.5g9.8g114g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g195g547kcal37.1g0.1g43g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)326g1270kcal94.5g0g97.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10120kcal630.4g457.2g633.6g69.2g
Valittu annoskoko5000g5060kcal315.2g228.6g316.8g34.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2530kcal157.6g114.3g158.4g17.3g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458