Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)490g417kcal4.9g17.2g34.3g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g1716g292kcal27.5g37.7g3.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2451g735kcal112.7g46.6g7.4g39.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl49g441kcal0g0g49g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3968kcal301g236.8g189.4g88.6g
Valittu annoskoko5000g1984kcal150.5g118.4g94.7g44.3g
Annoskoko puolitettuna2500g992kcal75.3g59.2g47.4g22.2g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207