Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g178g675kcal1.8g163.5g0.9g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g107g17kcal0.3g3g0.3g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g889g889kcal124.4g15.1g38.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g186kcal0.1g0.1g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1777g1511kcal17.8g62.2g124.4g0g
Sieni tatti, hapero 1777g491kcal32.5g51.5g8.9g33.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7670kcal360.2g614.6g387.6g76g
Valittu annoskoko5000g3835kcal180.1g307.3g193.8g38g
Annoskoko puolitettuna2500g1918kcal90.1g153.7g96.9g19g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234