Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1845g1107kcal27.7g239.9g1.8g16.6g
Sipuli (kuorittu)443g120kcal5.8g21.3g0.9g7.5g
Naudanpaisti 1476g1638kcal319.6g0g38.4g0g
Kasvisliemikuutio 41g124kcal3.9g5.5g9.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1107g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 52g457kcal0g0g51.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g31kcal1.5g5.9g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g19g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6954kcal717g545.6g205.2g49.4g
Valittu annoskoko5000g3477kcal358.5g272.8g102.6g24.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1738kcal179.3g136.4g51.3g12.4g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393