Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 807g146kcal4.5g20.2g3.2g5.6g
Purjosipuli504g96kcal9.1g12.1g1g10.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g746g261kcal7.5g50.7g3.7g10.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2016g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P504g302kcal5g22.7g20.2g3g
Kiinankaali 403g81kcal6.3g9.1g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1815kcal67.2g235.8g59g69g
Valittu annoskoko5000g907kcal33.6g117.9g29.5g34.5g
Annoskoko puolitettuna2500g454kcal16.8g59g14.8g17.3g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441