Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Tomaatti 161g37kcal0.9g5.6g0.5g2.3g
Parsakaali brokkoli 1287g451kcal59.5g25.1g3.9g32.2g
Kasvisliemikuutio 35g108kcal3.4g4.8g8.3g0.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas161g451kcal30.6g0g35.4g0g
Vesi3218g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16.1g0g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2485kcal195.4g88.6g129.2g74.4g
Valittu annoskoko5000g1242kcal97.7g44.3g64.6g37.2g
Annoskoko puolitettuna2500g621kcal48.9g22.2g32.3g18.6g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264