Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g1309g3534kcal209.4g0g301g0g
Lohifilee 3366g6574kcal629.1g0g454.4g0g
Timjami 7.5g21kcal0.7g2g0.6g2.8g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g37g49kcal1.1g7.9g2.2g5.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 224g61kcal7g2.4g1.8g3.6g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Sitruunamehu, laimentamaton37g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20536kcal1696.4g31.6g1520.4g27.2g
Valittu annoskoko5000g10268kcal848.2g15.8g760.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5134kcal424.1g7.9g380.1g6.8g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391