Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)402g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1149g195kcal21.8g24.1g2.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g517g1448kcal98.3g0.2g113.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 2299g5091kcal402.3g0g390.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g374g105kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g259g2328kcal0g0g258.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18550kcal1059.6g131.6g1534g32.2g
Valittu annoskoko5000g9275kcal529.8g65.8g767g16.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4638kcal264.9g32.9g383.5g8.1g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492