Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile2857g3800kcal542.9g20g171.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1500g4200kcal270g7.5g345g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g643g1800kcal122.1g0g141.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19600kcal1870g55g1315.6g0g
Valittu annoskoko5000g9800kcal935g27.5g657.8g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4900kcal467.5g13.8g328.9g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731