Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%3219g9335kcal997.9g51.5g547.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1502g631kcal147.2g6g1.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g172g1030kcal36.1g11.3g92.7g0g
Leivinjauhe 107g189kcal5.6g40.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22368kcal2373.6g218.8g1282.8g1g
Valittu annoskoko5000g11184kcal1186.8g109.4g641.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5592kcal593.4g54.7g320.7g0.3g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871