Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1319g2189kcal250.5g0g131.9g0g
Sipuli 317g96kcal4g15.2g0.6g5.4g
Rypsiöljy 53g466kcal0g0g52.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g79g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1055g369kcal10.5g72.8g5.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl527g448kcal7.4g23.2g36.9g0g
Kasvisliemikuutio 58g177kcal5.5g7.8g13.6g0.9g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1582g5301kcal205.7g1075.9g23.7g101.3g
Mustapippuri 11g30kcal1.1g4g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18155kcal969.4g2399.4g531.6g220.8g
Valittu annoskoko5000g9078kcal484.7g1199.7g265.8g110.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4539kcal242.4g599.9g132.9g55.2g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145