Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1320g2183kcal221.1g0g145.2g0g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Paprika punainen 660g193kcal6.2g29.7g2.6g12.5g
Maustekurkku660g109kcal4.6g19.8g0.7g11.9g
Kalaliemi laimennettu 1320g40kcal0g4g2.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 495g1474kcal91.9g12.4g118.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 363g1199kcal7.3g10.9g127.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10492kcal667g171g794.8g55g
Valittu annoskoko5000g5246kcal333.5g85.5g397.4g27.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2623kcal166.8g42.8g198.7g13.8g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195