Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 541g2108kcal11.5g11.9g227g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g135g82kcal18.9g4.1g81.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 90g20kcal0.3g1.4g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 2703g4468kcal452.7g0g297.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 586g1933kcal11.7g17.6g205g0g
Kananmuna omega451g586kcal59g1.4g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)428g116kcal5.6g20.5g0.9g7.3g
Soijajauho rasvainen 68g315kcal23.3g15.9g15.9g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19255kcal1166g145.6g1729.2g30.8g
Valittu annoskoko5000g9628kcal583g72.8g864.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4814kcal291.5g36.4g432.3g7.7g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653