Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2869g4762kcal545.1g0g286.9g0g
Sipuli 328g99kcal4.1g15.7g0.7g5.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 820g526kcal26.2g39.5g28.7g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g123g328kcal10.5g63g1.2g16.5g
Chili paprika punainen82g33kcal1.6g7.4g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)164g328kcal0g78.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 615g772kcal67.6g1.6g55.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13696kcal1310.2g411.8g746g44.4g
Valittu annoskoko5000g6848kcal655.1g205.9g373g22.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3424kcal327.6g103g186.5g11.1g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905