Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl989g4449kcal70.2g632.7g187.8g32.6g
Voi 396g2869kcal4.7g1.6g321.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g1483g5042kcal29.7g40g533.9g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g989g2669kcal79.1g118.6g197.7g0g
Sokeri 420g1706kcal0g419.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka49g197kcal0g48.9g0g0g
Kinuskikastike 494g2094kcal4.6g280.2g105.9g0g
Daim 56g138g754kcal5.1g83g44.3g0.1g
Liivatelehti, gelatiini42g147kcal36g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g39852kcal458.8g3249.4g2782.2g65.4g
Valittu annoskoko5000g19926kcal229.4g1624.7g1391.1g32.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9963kcal114.7g812.4g695.6g16.4g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939