Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 587g1937kcal59.3g340.9g20.6g67.5g
Rusina 184g537kcal5.1g110.3g0.9g17.8g
Aprikoosi, kuivattu 147g323kcal7.6g63.7g0.6g10.7g
Auringonkukansiemen 147g872kcal33.8g18.5g72.7g8.8g
Mantelilastu (A la meira)110g661kcal26.4g7.3g59.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g73g261kcal0.2g65.3g0.6g3.4g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g73g211kcal2.4g49.9g0.1g6.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.3g27kcal0.3g5.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3671g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9656kcal270.2g1323.4g310.6g228.8g
Valittu annoskoko5000g4828kcal135.1g661.7g155.3g114.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2414kcal67.6g330.9g77.7g57.2g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997