Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1389g1736kcal291.7g0g62.5g0g
Pekoni (Dulano)324g830kcal58.3g10.4g61.6g0g
Oliiviöljy 46g409kcal0g0g46.3g0g
Porkkana 347g114kcal2.2g19.3g0.7g8.9g
Palsternakka 926g589kcal4.6g109.3g3.7g41.7g
Selleri, annos 50g347g49kcal3.5g10.4g0g0g
Paprika punainen 116g34kcal1.1g5.2g0.5g2.2g
Vesi1157g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 347g105kcal4.3g16.7g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7730kcal731.4g342.6g352g117.4g
Valittu annoskoko5000g3865kcal365.7g171.3g176g58.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1933kcal182.9g85.7g88g29.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067