Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore556g56kcal6.1g4.4g1.1g5.6g
Kirsikkatomaatti, 50g593g119kcal3.6g22.5g1.8g0g
Kurkku 444g49kcal2.5g6.2g0.4g3.1g
Sipuli 407g123kcal5.1g19.6g0.8g6.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)852g1533kcal195.9g0g68.1g0g
Kananmuna, keitetty 1222g1744kcal152.8g3.7g125.3g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g926g2315kcal166.7g13.9g175.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11875kcal1065.4g140.6g746.8g31.2g
Valittu annoskoko5000g5938kcal532.7g70.3g373.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2969kcal266.4g35.2g186.7g7.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804