Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1956g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 567g102kcal3.2g14.2g2.3g4g
Porkkana 665g217kcal4.1g37g1.3g17g
Sipuli (kuorittu)254g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Palsternakka 215g137kcal1.1g25.4g0.9g9.7g
Paprika, punainen117g30kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Parsakaali brokkoli 333g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Valkosipuli 27g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Tomaattimurska 822g242kcal4.6g43.5g1.6g15.6g
Kasvisliemikuutio 43g131kcal4.1g5.8g10.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2149kcal78.2g309g36.8g125g
Valittu annoskoko5000g1075kcal39.1g154.5g18.4g62.5g
Annoskoko puolitettuna2500g537kcal19.6g77.3g9.2g31.3g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820