Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1975g3951kcal173.8g197.5g276.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1975g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix444g222kcal6.7g44.4g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)272g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g222g2000kcal0g0g222.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 99g339kcal10.1g69.1g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13170kcal388.2g648g1005.2g16.2g
Valittu annoskoko5000g6585kcal194.1g324g502.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3293kcal97.1g162g251.3g4.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823