Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1005g563kcal85.4g50.2g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu511g643kcal56.1g1.5g45.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%48g121kcal6.8g5.3g2.7g23.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit129g515kcal51.4g20.6g25.7g19.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale40g24kcal4g2g0.1g29.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g563g540kcal23.6g95.7g1.1g27.6g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g201g36kcal4.2g0.4g0.8g5.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen281g391kcal53.5g0g19.7g0g
Katkarapu 281g192kcal40.6g0g3.1g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g201g277kcal54.3g0g7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g40g6kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä494g751kcal154.2g0g14.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g201g101kcal2g24.1g2g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g1005g2512kcal180.9g15.1g190.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13345kcal1434.8g431.4g630.8g212g
Valittu annoskoko5000g6672kcal717.4g215.7g315.4g106g
Annoskoko puolitettuna2500g3336kcal358.7g107.9g157.7g53g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878