Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g833g3750kcal64.2g566.7g133.3g30g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)417g2625kcal0g0g291.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g1667g3833kcal6.7g200g333.3g8.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g833g917kcal4.2g125g41.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)1250g6388kcal56.3g712.5g425g87.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35025kcal262.8g3208.4g2450g251.6g
Valittu annoskoko5000g17513kcal131.4g1604.2g1225g125.8g
Annoskoko puolitettuna2500g8756kcal65.7g802.1g612.5g62.9g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496