Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 576g369kcal18.4g27.8g20.2g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2879g3167kcal719.8g0g28.8g0g
Korppujauho (Pirkka)480g1718kcal67.2g335.9g10.6g24g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g16kcal0.8g3.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13553kcal1876.4g740g335.8g48.2g
Valittu annoskoko5000g6777kcal938.2g370g167.9g24.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3388kcal469.1g185g84g12.1g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567