Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2203g3656kcal418.5g0g220.3g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1101g716kcal35.2g52.9g38.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g286g916kcal25.8g148.9g17.2g25.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g716g200kcal4.3g42.6g1.4g17.9g
Kananmuna kuoreton 606g864kcal75.7g1.8g62.1g0g
Valkosipuli 88g95kcal7g14.4g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12897kcal1133g521.2g680g91.2g
Valittu annoskoko5000g6449kcal566.5g260.6g340g45.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3224kcal283.3g130.3g170g22.8g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675