Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)3941g2522kcal126.1g189.2g137.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 148g507kcal15.1g103.4g1.8g5.2g
Oivariini, 60 (100g)148g813kcal1.5g1.5g88.7g0g
Pinaatti 739g99kcal12g3g2.2g9.6g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7961kcal309.4g613.8g461.2g29.6g
Valittu annoskoko5000g3981kcal154.7g306.9g230.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1990kcal77.4g153.5g115.3g7.4g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727