Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 688g1459kcal68.3g6.3g130.7g0.2g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1032g588kcal14.4g127.9g2.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 413g123kcal7.8g14.4g1.1g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 2751g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix69g34kcal1g6.9g0.3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g21g25kcal0.5g1.2g1.9g0.3g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.3g0.5g3.6g
Ruohosipuli 14g3.1kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4541kcal187.4g324.4g273.4g29g
Valittu annoskoko5000g2271kcal93.7g162.2g136.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1135kcal46.9g81.1g68.4g7.3g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845